top of page
Search

Асоціація коворкінгів України презентувала стратегію на 2024 рік




27 березня відбулася презентація стратегії та планів Асоціації коворкінгів України на 2024 рік. 


Засновниця АКУ Вікторія Журбас презентувала основні напрямки діяльності на найближчий рік. Серед них: 

  • залучення нових членів до складу наглядової ради АКУ на 2024/25 роки.

  • розвиток проєкту коворкінг-візи, спрямованого на залучення міжнародних операторів гнучких локацій для обміну досвідом. Нагадаємо, що перший Меморандум був підписаний з іспанською асоціацією коворкінгів. 

  • проведення щорічного дослідження ринку коворкінгів України 2024.

  • дві міжнародні делегації у Мадрид (Іспанія) і Софію (Болгарія) – 27-28 травня і 13-14 листопада відповідно.

  • створення відкритого і ефективного коворкінг-ком’юніті в Україні. 


В межах зустрічі також були підбиті підсумки 2023. За минулий рік Асоціація коворкінгів реалізувала всеукраїнське дослідження коворкінгів,  створила власний YouTube-канал, провела ряд бізнес-нетворкінгів та закритих презентацій, а також коворкінг-тур у Порту. 


Проєктом року стала інтерактивна мапа коворкінгів України, на якій зображені гнучкі локації, що працюють. В планах додати актуальну інформацію про наявність укриття або найближчу відстань до безпекового місця. 


Людиною року Асоціації стала Анастасія Качан, експерт CBRE Ukraine з комерційної нерухомості, та голова наглядової ради АКУ 2024/25.


Крім того, Асоціація продовжує активну діяльність на міжнародній арені: залучаючи до співпраці європейські інституції, research-центри та приймаючи участь у профільних конференціях. 


Ми вкотре дякуємо нашим партнерам: CBRE Ukraine, Spacebring, Avalon, logitech, IT Cluster та drivovo, нашим поточним членам, та запрошуємо нових до нашої коворкінг-родини. 


Детально з презентацією можна ознайомитися за посиланням: https://docs.google.com/presentation/d/1dtPfehTcW6iHGmYfdGI3Yb6eJovLIDatU2tXkwFLdNA/edit#slide=id.g2bb2fb24493_0_82


16 views0 comments
bottom of page