Що таке коворкінг-віза від Асоціації коворкінгів України, та як вона працює

Асоціація коворкінгів України (АКУ) ініціювала унікальну програму – коворкінг-візи, створеної з метою підтримки українців, які вимушено виїхали та працюють за кордоном.

Що таке коворкінг-віза і як вона працює?

Коворкінг-віза – це можливість користуватися послугами європейських гнучких просторів безкоштовно.  Програма діє для резидентів коворкінгів, які є членами АКУ.

Список закордонних коворкінгів, які працюють за програмою, постійно розширюється. Наразі підписаний Меморандум про співпрацю з Іспанською асоціацією коворкінгів. Наприклад, долучившись до програми, можна відвідати один з провідних спейсів країни – First workplaces

«Зараз як ніколи важливо підтримувати тих, хто страждає від наслідків війни. Ми хочемо надати можливість підприємцям з України працювати в комфортному і професійному середовищі, продовжуючи свою справу», – поділився фаундер First workplaces Оскар Гарсіа Толедо.

Наразі в активних переговорах співпраця з асоціаціями Португалії, Польщі та Ірландії.

Умови перебування і час у кожному плейсі різні – загалом від тижня до трьох місяців. Детальну інформацію по коворкінгу, який цікавить, можна дізнатися, заповнивши форму заявки.

«Коворкінг-віза – знаковий для Асоціації проєкт, головною метою якого є адаптація та знайомство з європейським ком'юніті. Наші люди отримують доступ до подій, знайомств та локального середовища, яке частіше за все є закритим. А як ми знаємо – правильні контакти породжують важливі ініціативи», – додала співзасновниця і гендиректорка Асоціації коворкінгів України Вікторія Журбас-Литвин.

Які плюси програма дає власникам українських коворкінгових просторів?

Все просто — доєднуючись до Асоціації, коворкінг відкриває своїм відвідувачам більше можливостей для комфортної роботи за межами України. Фактично, члени АКУ автоматично дарують своїм резидентам можливість безоплатно відвідувати простори за кордоном. Це робить резидентство ще більш привабливим, а значить — допомагає розвивати бізнес.

Які плюси програма дає власникам закордонних коворкінгових просторів?

Для європейських коворкінгів, це можливість підтримувати українців. Це вибір на користь боротьби за свободу та просування важливих цінностей, які притаманні багатьом коворкінг-бізнесам: відкритість, доступність, корисна співпраця та сильна спільнота.

Подробиці щодо роботи програми можна дізнатися за електронною адресою: hello@coworkingassociation.org.ua

1 view0 comments